- 1/2 μικρό λάχανο
- 1 μικρή ρίζα μαρούλι
- 1 γλυκό ρεπανάκι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
Σαλάτα με μαρούλι, λάχανο και γλυκό ρεπάνι
4 Μερίδες
Τρίβουμε στον τρίφτη το λάχανο και το ρεπανάκι και κόβουμε το μαρούλι. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε καλά τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.
Καλή σας όρεξη!