- 700 γραμμάρια φιλέτο σολωμού
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό από ένα λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
- 1 κ.σ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- ελαιόλαδο
Σολωμός με κρούστα από φρέσκα μυρωδικά
4 Μερίδες
~ 30 λεπτά
Πλένουμε και στεγνώνουμε το σολωμό. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το χυμό λεμονιού . Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και αλείφουμε με το μείγμα της μουστάρδας. Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τα μυρωδικά και πανάρουμε το ψάρι. Ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα για 30 λεπτά. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Καλή σας όρεξη!