- 350 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 κουτί γάλα εβαπορέ
- 150 γραμμάρια φουντούκια αλεσμένα σε πούδρα
Πραλίνα σοκολάτας
~ 10 λεπτά
Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα και προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο. Αφού πάρει μια βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια. Αδειάζουμε τη σοκολάτα σε βαζάκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο και τα φυλάμε για 1 μήνα.
Καλή σας όρεξη!