- 8 χοντρές φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 4 μεγάλα φρέσκα αυγά
- 100 γραμμάρια φρέσκο γάλα
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- μέλι
- κανέλα
Αυγόφετες με μέλι και κανέλα
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Βουτάμε τις φέτες του ψωμιού στο αυγό και τις ψήνουμε στο τηγάνι από τις δυο πλευρές. Ακουμπάμε τις αυγόφετες σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε ζεστές περιχύνοντάς τες με μέλι και κανέλα. Εναλλακτικά τις απολαμβάνουμε στην αλμυρή τους εκδοχή συνοδεύοντάς τες με ζαμπόν και τυρί ή ό,τι άλλο θέλουμε.
Καλή σας όρεξη!