- 1 λίτρο φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
- 100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
- 3 κ.γ. αγάρ αγάρ
Ζελέ πορτοκάλι με αγάρ αγάρ
6 Μερίδες
~ 10 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι και διαλύουμε τη ζάχαρη άχνη και τη σκόνη αγάρ αγάρ με σύρμα. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε στο ελάχιστο. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 8 λεπτά. Μοιράζουμε το ζελέ σε φορμάκια για ζελέ ή μπολάκια και αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο.
Καλή σας όρεξη!