- 300 γραμμάρια ινδοκάρυδο
- 45 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 30 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 4 αυγά
- αλάτι
- κερασάκια γλυκό ή γλασέ
Ινδοκάρυδα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις. Ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το αλεύρι. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Βάζουμε στο καθένα από ένα κερασάκι και τα ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!