- 200 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 1,5 κ.γ. σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 αυγά
- 200 γραμμάρια γιαούρτι
- χυμό και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 100 γραμμάρια φρουί γλασέ
Κεκάκια φρούτου
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου. Χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν το βούτυρο με τη ζάχαρη και μετά τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2 λεπτά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι. Συνεχίζοντας το χτύπημα προςθέτουμε το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού και μετά εναλλάξ προσθέτουμε το αλεύρι με το γιαούρτι. Προςθέτουμε τα φρουί γλασέ και ανακατεύουμε. Σε φόρμες για κεκάκια τοποθετούμε χάρτινες θήκες για cup cakes και τις γεμίζουμε με το μίγμα. Ψήνουμε τα κεκάκια για 30 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!