- 8 κ.σ. νιφάδες βρώμης
- 250 γραμμάρια γάλα αμυγδάλου ή σόγιας
- Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε :
- μέλι
- κανέλα
- σταφίδες ξανθές
- cranberries
- ξηρούς καρπούς
- φρούτα ψιλοκομμένα
Κουάκερ (κρέμα βρώμης)
4 Μερίδες
~ 15 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί και προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ανακατεύουμε συχνά να μην κολλήσει. Όταν η κρέμα δέσει αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υλικά της προτίμησής μας. Καταναλώνουμε την κρέμα αμέσως.
Καλή σας όρεξη!