- 1 λίτρο χυμό μήλου
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 10 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 ξύλο κανέλας
- κανέλα και καρύδια για το σερβίρισμα
Κρέμα μήλου
4 Μερίδες
~ 10 λεπτά
Βάζουμε το μισό χυμό μήλου σε ένα κατσαρολάκι να βράσει μαζί με το ξύλο κανέλας. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο χυμό μήλου με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Μοιράζουμε την κρέμα σε μπωλάκια και όταν κρυώσουν οι κρέμες τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν. Σερβίρουμε με κανέλα και καρύδια.
Καλή σας όρεξη!