- 250 γραμμάρια βούτυρο
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- 4 αυγά
- 60 γραμμάρια γάλα
- 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 100 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 βανίλια
- 100 γραμμάρια μαύρες σταφίδες
Μαλακά μπισκότα με σταφίδες και βρώμη
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε ένα κρεμώδες μίγμα. Καθώς χτυπάμε προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Χτυπάμε μέχρι να φουσκώσει το μίγμα και προσθέτουμε το γάλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη βανίλια, τις νιφάδες βρώμης και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις σταφίδες. Απλώνουμε λαδόχαρτο σε δυο ταψιά και με ένα κουτάλι απλώνουμε κουταλιές από το μίγμα αραιά. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!