- 125 γραμμάρια βούτυρο
- 100 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 αυγό
- 2 μπανάνες ώριμες λιωμένες
- 30 γραμμάρια γάλα
- 100 γραμμάρια αλεύρι βρώμης
- 200 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1 βανίλια
- τσιπς μπανάνας ( προαιρετικά )
Μαλακά μπισκότα με μπανάνες και βρώμη
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μίγμα και προσθέτουμε το αυγό. Χτυπάμε το μίγμα μέχρι να αφρατέψει και προσθέτουμε τις μπανάνες, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη βανίλια, το αλεύρι βρώμης και το αλεύρι γ.ό.χ. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε λαδόχαρτο σε ένα ταψί και με ένα κουτάλι απλώνουμε κουταλιές από το μίγμα πολύ αραιά γιατί με το ψήσιμο απλώνουν. Αν θέλουμε βάζουμε πάνω στα μπισκότα τσιπς μπανάνας. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα και αντίσταση στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Καλή σας όρεξη!