- 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γραμμάρια ζάχαρη
- 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ.
- 100 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 2 βανίλιες
- 2 αυγά
- 80 γραμμάρια goji berries
- 30 γραμμάρια σπασμένο λιναρόσπορο
- 70 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
Μπισκότα με goji berries, βρώμη και λιναρόσπορο
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ τη βανίλια και το αλάτι. Προσθέτουμε το μίγμα αλευριού στο βούτυρο ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα τριφτό μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά και ζυμώνουμε. Προσθέτουμε το λιναρόσπορο, τα gogi berries και τις νιφάδες βρώμης και ζυμώνουμε. Σε δυο ταψιά βάζουμε λαδόχαρτο. Με δυο κουτάλια απλώνουμε μπαλάκια ζύμης αραιά γιατί κατά το ψήσιμο απλώνουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Πριν αποθηκεύσουμε τα μπισκότα τα αφήνουμε τα κρυώσουν εντελώς.
Καλή σας όρεξη!