- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 200 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα
- 25 γραμμάρια χαρουπόσκονη
- 80 γραμμάρια φουντούκι πούδρα
Πραλίνα σοκολάτας με χαρουπόσκονη
800 γραμμάρια Μερίδες
~ 30 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα μπεν μαρί βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτουμε τη λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια και το ζαχαρούχο γάλα και σβήνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει η κουβερτούρα και αποσύρουμε. Προσθέτουμε τη χαρουπόσκονη και το τριμμένο φουντούκι και ανακατεύουμε. Όταν κρυώσει η μερέντα τη μεταφέρουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι και τη φυλάμε στο ψυγείο.
Καλή σας όρεξη!