- 250 γραμμάρια βούτυρο
- 250 γραμμάρια ελαιόλαδο
Σπιτική μαργαρίνη με βούτυρο
Κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και το τοποθετούμε στον πολυκόπτη μαζί με το ελαιόλαδο. Το χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί και να γίνει μια μαλακή κρέμα. Βάζουμε τη μαργαρίνη σε ένα βαζάκι και τη φυλάμε στο ψυγείο. Τη χρησιμοποιούμε ιδανικά σε συνταγές μαγειρικής που περιέχουν βούτυρο ή μαργαρίνη. Επίσης τη χρησιμοποιούμε και σε γλυκά αντικαθιστώντας το βούτυρο, εφόσον μας αρέσει η γεύση του ελαιόλαδου.
Καλή σας όρεξη!