- 3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 100 γραμμάρια ινδοκάρυδο
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
- 100 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
- 3 ώριμες μπανάνες
- 2 κ.σ. λικέρ μπανάνα
Τρουφάκια με μπανάνα και ινδοκάρυδο
30 Μερίδες
Σε μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα. Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε και ζυμώνουμε. Αν το μείγμα είναι πολύ υγρό το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν πλάσουμε τα τρουφάκια. Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο. Τα βάζουμε σε δίσκο και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν.
Καλή σας όρεξη!